Системи подання води

      Чіткі форми і практичні функції Поєднавши в собі строгі, геометрично вивірені дизайнерські рішення і практичні характеристики, колекція K7 придбає шанувальників серед просунутих кулінарів, згодних тільки на найкраще. У вигнуту спіраль поміщений гнучкий шланг з лійкою, що працює в режимах аерованої і широкого струменя, а важіль овальної форми, із застосуванням технології GROHE SilkMove®, забезпечує чітке управління напором і температурою води. Два варіанти виконання покриття створюють візуально різні модифікації моделі. Хромоване покриття GROHE StarLight® надає виробу елегантного сучасного вигляду, а покриття SuperSteel втілює собою міцність і справжню розкіш цієї колекції.

      Елегантні, функціональні та ергономічні змішувачі Zedra - природний вибір для сучасних кухонь, якими користуються активно. Тепер, з появою модифікації Zedra Touch, ця серія обзавелася ще ширшим спектром оригінальних технологій. Для вмикання і вимикання води просто доторкніться до виливу зап'ястям або передпліччям. Більше не доведеться відмивати зі змішувача липкі відбитки пальців і хвилюватися про поширення мікробів. Дизайн моделі з поворотним виливом широкого радіусу обертання залишається незмінним, тільки бездоганно сяюче покриття тепер залишатиметься чистим ще довше. У базовій версії функція Touch вмикає холодну воду, а для отримання теплої води в разі автоматичного ввімкнення можна встановити під мийкою термостат Grohtherm Micro, що забезпечує стабільну температуру води та захищає від ошпарювання.

     Сучасний, ефектний, непідвладний часу дизайн: популярна серія кухонних змішувачів GROHE Minta робить ще один крок вперед завдяки нашій новітній розробці. Змішувач GROHE Minta Touch має невелику, але дуже важливу особливість: завдяки сенсорній технології EasyTouch він вмикається і вимикається найлегшим дотиком. Якщо у Вас забруднені руки, не обов'язково братися за важіль. Досить злегка торкнутися виливу зап'ястям або передпліччям, щоб увімкнути або вимкнути змішувач. Ця практична, гігієнічна технологія вбудована в механізм змішувача, тому чудовий дизайн Minta залишився незмінним.

     Усі ми щодня користуємося і насолоджуємося такою розкішшю, як питна вода прямо зі змішувача. Більшість із нас її якість цілком влаштовує для приготування їжі, а також гарячих напоїв, але, коли хочеться випити склянку води, нас часто відштовхує смак сирої води, і ми віддаємо перевагу мінеральній воді з пляшки. Навряд чи зручне і не зовсім екологічне рішення. Вкладіть кошти в систему подачі води GROHE Blue, і Ви будете постійно забезпечені свіжофільтрованою водою з відмінним смаком.

     Нова модель змішувача GROHE Essence відкриє Вам мінімалістичний стиль, наповнений теплотою. Її витончена геометрична форма вдало доповнена конструктивними елементами органічних форм, що ідеально відповідає сучасному стилю та викликає емоційний і тактильний відгук під час користування. У новій моделі змішувача Essence у витонченому корпусі характерної форми ховаються прогресивні технології. Завдяки новому компактному картриджу циліндричний корпус змішувача вдалося зробити надтонким, домігшись справжньої елегантності без компромісів. Суцільнометалева висувна лійка передбачає два режими подачі води. Багатофункціональність - на першому місці.

     Цей шедевр кубізму від GROHE стане сміливою заявою в інтер'єрі. Завдяки рішучим обрисам і потужній геометричній формі змішувач Eurocube ідеально впишеться в сучасний інтер'єр із концептуальним дизайном. У всіх своїх особливостях - від декоративного прорізу на важелі до професійних функцій - цей змішувач орієнтований на тих, хто серйозно ставиться і до процесу готування, і до його стильного обрамлення.